Nalovardo.

Såja. Packat och klart! Nu ska jag alldeles strax fara ner till Elin och sen bär det av till Nalovardo. Blir riktigt roligt. Jag kommer hem på söndag :)

I will survive.

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. Har helt enkelt inte tid. Direkt efter skolan tog jag och Elin tio i fyra bussen och for sedan på gymmet. Och efter det snabbt hem och duscha och fara iväg till skolan. Vi såg en film i aulan, "Schindlers List" hette den. Den var intressant, men lite lång bara. Tre timmar och tio minuter. Ni förstår.

Nu ska jag lägga mig och läsa min krigsbok. Suck.
Guten Nacht.


...

Testar lite på designen. Inte fint just nu.

Cause I had a bad day.

Har haft en riktigt dålig dag idag. Känns då så. Måste röntga knät, bark. Vill sova, ha lov
Måste även plugga grammatik nu. Prov imorgon. Går som det går. 

Hejdå.

Tisdag.

Ja, idag efter skolan gjorde jag absolut inget utom att se teve. Sen efter middagen kom Felicia och vi "pluggade". Haha, iallafall lite. Det kom några andra saker ivägen som vanligt :-) Nu är äntligen mina garderober borta i rummet och nu är allt nästan klart!  Kom precis ur duschen och ska snart lägga mig och läsa min krigsbok.
Sovgott.

I know that I love you.

Nu har jag spenderat kvällen med plugg. Har varit duktig faktiskt! Har även hittat min usb-kabel. Den var i mitt nattduksbord brevid sängen.. Jag är inte bra på att leta. Haha. Så jag tänkte lägga upp lite blandade bilder. Blir lite många såhär ibland, men.. ja. Så blir det iallafall den här gången.

Bilder från gamla (vet inte vad jag annars ska säga) huset.

Mamma och pappas sovrum.


Hallen, lite av köket och vardagsrummet står jag i.


Mitt rum. (hade inte hunnit he bort sängkläderna då).

Bilder från IKEA.


Anna&Felicia på vägen dit.


Fellangirl93 :)


Vi.


I maten.


Var även på Candy World :)

Dagen efter.


Jag och pappa började montera ihop möblerna.


En av fyra olika :)

Ja, det var allt. Inte allt för roliga bilder. Nu då jag hittat kabeln kan jag lägga in några bilder åt gången i inläggen istället :) Whii. Jajaaa, godnatt :)


Pluggdag.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Nu har jag bytt om till träningskläder och ska alldeles strax fara till ljungskolan. Ska dock inte träna där, men måste prata med Stefan. Sen gymmet. Blir nog lite konditionsträning på cykeln. Kan behövas, verkligen. Sen blir det en riktig pluggarkväll. Har grammatikprov i svenska på torsdag och jag kan inget. Aja, det går som det går.
 
Nu ska jag kila, hejdå :)

The word friends.

Har haft en långt och djupt samtal med min bästa vän Felicia ikväll. Välbehövligt. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ser vänner. Det är så otroligt bra, även fast jag har sett alla 240 avsnitt minst 3 gånger. Lika bra fortfarande. Inget mer att berätta.
Godnatt.


Försenade bilder.

Tänkte lägga upp nån bild från igår också. Lånade av Elin :)







How can the silence be so loud?

Har spenderat dagen med att montera ihop mina ikea-möbler med pappa. Så nu är dom på plats i rummet, utom att garderoberna ska ner så jag får lite mer plats. För övrigt så är jag nöjd med rummet, helt klart. Har för en liten stund sedan varit huset för sista gången. Dom som ska flytta in var där och flytta över lite saker. Det känns lite tråkigt faktiskt fast jag trivs i lägenheten.

Har inte mycket lampor i rummet än, så har tänt några ljus nu och sitter i soffan. Ska alldeles strax dammsuga och börja packa ner mina filmer och boxar i mina lådor.

(Tänkte lägga in ett par bilder här men hittar fortfarande inte usb-kabeln)

Får bli ett par på mig och Linnea från webkameran istället, jätteseriösa bilder.






Och en bild på min söta vän Felicia :)

 
Hejdå.


I can't let go.

Nu har just Linnea farit hem. Hon, jag, Lisa och Elin har haft en riktigt mysig kväll som bestått av att se melodifestivalen och filmen "Hot Chick". Tyckte det var bra att E.M.D gick vidare! Dom var bäst ikväll :-)

Nu ska jag snart gå och tvätta bort sminket. Men vill egentligen inte lägga mig.. vill dra ut på helgen så mycket som möjligt. Den går så grymt fort. Aja ska gå nu.



Godnatt!


IKEA.

Nu håller vi på att göra oss klara för att fara på IKEA. Sitter här och kollar då Felicia prövar kläder i min garderob och stökar ner! (Nej, skoja bara. Du håller det så fint Fellan.) Nu ska jag börja klä på mig.

Ha en bra dag. Hejdå.

Beyonce.


There are times when I hate you.

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinder way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl.

Fredag.

Idag är det fredag och äntligen helg! Kom precis hem från en lugn skoldag. Senare ska jag och Lisa på gymmet och därefter kommer Fellangirl93 till mig :) Hon sover också här och följer på ikea imorgon. Blir roligt!  Linnea ska också dit, så vi lunchar väl tillsammans där. Haha. Ska köpa en rumsavdelare, två byråer + lite småsaker. Hoppas rummet kommer bli fint.

I'm living in a world that's all about you and me.
Beyonce - Broken-hearted girl.

Broken-hearted girl.

Idag efter skolan for jag till gymmet och sprang på löpbandet för att pröva om knät är stabilare. Men.. det gick inte så bra. Hann bara springa 700 meter innan det tog grymt ont. Jag gav upp på en gång, vill inte att det blir sämre. Så jag satt mig på cykeln ett bra tag istället.

Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna i duschen. (är inte i duschen nu, men jag tror ni förstår min tanke). Ska alldeles strax ta fem långa steg in till toan och borsta mina tänder. Jag hoppas ni sover gott inatt.
Hejdå.


Utmanad.

Jag blev utmanad av linnea!
 

  • Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.
  • Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt något om den.
  • Invitera 6 stycken nya. Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade.


    Ja, blev inte en så rolig bild. Den är inte så gammal. Det är iallafall jag och Lisa hos mig innan min födelsedag :)


    Jag utmanar alla som har lust :) Godnatt återigen.

  • Födelsedagsfika.

    Det var riktigt mysigt hos Marie. Mycket skratt och prat om gamla minnen. Har inte så mycket mer att säga än godnatt.





    Linneas bilder :)

    Rörigt.se.

    Ohja, då jag kom hem från träning nyss ramlade jag nästan över alla kläder som låg i hallen. Mamma och pappa har hämtat det sista från huset. Jag som inte trodde det fanns något kvar ;o.

    Efter skolan idag hämtade familjen mig och vi for till farmor&farfar och åt. Sedan for jag på träning och här är jag. Har försökt att filma lite i lägenheten. Det är endast för att Elin var så ivrig för att få se ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan iväg till Marie på födelsedagsfika. Ha en bra kväll, ciao!

    Godnatt.

    Är helt slut från dagen. Inte mycket stillasittande har det blivit. Imorgon ska jag på skolan, sen träning och sen far jag till Marie :) Vi ska och fika där eftersom hon snart fyller 16 år. Yey! Tänkte bara berätta det :)

    Lite läskigt att sova i mitt nya rum, har ingen dörr. Bara en trappa nedanför. Typ. Godnatt.

    Nytt läge.

    Sådär, nu har vi packat och burit hela dagen. Jag var som sagt "sjuk", så kunde inte fara på skolan. Lägenheten ser lite bättre ut nu än i morse. Vi har fått in alla möbler och även småsaker. Många kartonger är fortfarande ouppackade. Jag sitter just nu i soffan i mitt nya rum. Gillar det, även fast det saknas mycket. Tänker inte ta några bilder förens allt är klart och vi varit på IKEA. Huset är tomt nu, iallafall nästan. Småsaker finns alltid kvar.

    Nu ska jag gå och hjälpa mamma packa upp kartonger. Hejdå.

    Flytt på gång.

    Internet flyttas till lägenheten imorgon, tror jag då. Så det här blir nog sista inlägget från detta hus. Jag har nyss packat ihop garderoben och alla mina saker i lådorna. Ska vara hemma från skolan imorgon och hjälpa mamma att packa upp kartongerna. Vill ha det snyggt och städat så fort som möjligt där borta, fast det kommer inte bli så fint förens vi varit på IKEA. Ska hoppa i duschen nu för och sedan sova för sista gången här. Lite tråkigt faktiskt, kommer sakna huset.

    Godnatt.

    Bilder.

    Här kommer bilder från i lördags och huset.

    Innan det började.





    Hos Felicia, Jens.


    Mitt rum.


    Hallen.


    Köket.


     
    Kontoret.


    Vardagsrummet.

    Kanske inte ser så tomt ut, eller stökigt för er. Men tro mig, det är det.
    Nu ska jag sova, godnatt. 

    Beyonce - Ave Maria.

    Sometimes love can come and pass you by
    While your busy making plans
    Suddenly hit you and then you realize
    It's out of your hands, baby you got to understand.

    You were my heaven on earth
    You were my last, my first
    And then I hear this voice inside
    Ave Maria.

    Söndag.

    Tänkte lägga upp bilder från skellefteå. Men jag hittar inte usb-sladden (!), inget är där det ska vara nu. Hade också tänkt ta lite kort hur huset ser ut för tillfället. Men aja.

    Igårkväll var vi med Jens och Micke. Vi hade roligt, spelade spel och sånt.
    Nu har jag precis kommit hem från Luleå. Har varit och sett fotbollsmatchen mellan Piteå och Umeå IK i Arcus med några. Umeå vann med 3-1, inget oväntat precis. Men Piteå gjorde det bra.


    Lisas bild.

    Hejdå.


    Melodifestivalen.

    Kom nyss hem från Skellefteå. Måste säga att jag tycker många låtar var riktigt bra. Plus i kanten till snygga Måns Zelmerlöw, han var riktigt bra. Får se hur det går ikväll för dom. Ska snart iväg till Felicia. Vi ska vara med några, så får se om det blir roligt.

    Hejdå.

    If I were a boy remix.


    Bra.

    I close my eyes and dream away.

    It must have been love
    But it's over now
    It must have been good
    But I lost it somehow
    It must have been love
    But it's over now
    From the moment we touched
    'Til the time had run out.

    Fredag den trettonde.

    Måste skriva ett inlägg för att fördriva tiden lite.

    Ingen jobbig skoldag alls. Har jobbat i uppis hela dagen. Iaf så kom jag nyss hem från Thomson. Har kollat knät igen, och det är korsbandet och något med menisken, så fick ett nytt träningsprogram till det. Ikväll ska jag vara med mina vänner. Vi ska nog mest bara ta det lugnt och se film.

    Imorgon bär det av till skellefteå. Ska och se melodifestivalen och försöka hinna shoppa lite innan. Inge kul att vara här hemma iaf. Kartonger överallt, ett rum som ekar och stressade föräldrar. Jag längtar aldrig hem längre.
    Ciao.


    Bara för att.

    Bara för att få mig själv på andra tankar tittar jag på lite roliga bilder. Ser någon vem det är? :)


    Goodbye my lover.

    Har inte fattat det än. Förvänta er inga inlägg från mig på ett tag. Jag orkar inte, och bryr mig inte längre.. Hejdå!

    Life is hard.

    Förklaring till mitt/mina tråkiga inlägg vet inte många om. Så ska det vara, just nu.
    Tack för allt.  Om jag nämner ett namn och en ledsen gubbe kommer många förstå. Slut.



    ....

    Nu vet jag hur det känns.


    Tråksöndag.

    Igår for jag först till Linnea. Var där ett tag och sen for vi och hämtade Lisa som varit och hjälpt till på 40års festen. Vi for till Jocke sen där även Danne, Viktor och Lars var. Kvällen bestod av mycket kortspel och prat. Nu har jag kommit hem från Lars för ett tag sen. Jag och Lisa har kommit överens om att fara och se deras match idag, eftersom det inte är många kvar. Så hockey kommer eftermiddagen bestå av. Nu måste jag gå och göra mig redo.

    Hejdå.


    Linneas bild.


    Lördag.

    Kan inte säga att jag är på nå bättre humör idag MEN.. idag längtar jag verkligen till att flytta! Mitt rum blir tomare och tomare. Soffan är påväg till soptippen nu och jag måste snart börja packa ihop garderoben. Kan ta ett tag med tanke på min fart.

    För att skriva om något vardagligt så har jag ingen aning om vad som händer ikväll. Och nu måste jag göra mig klar, för mamma och pappa har förfest här. Dom kommer om 14 min ;o Hejdå!

    00.46

    Kom precis hem från Anna w. Har spenderat kvällen med henne och Linnea. Och skrattat har vi gjort! Iallafall Anna, kan jag lova ;) Nu ska jag börja göra mig redo för sängen. Att tvätta bort sminket är nog det jobbigaste jag vet då man är som tröttast. Jaja, godnatt iaf.

    Nya glasögon?

    Har kollat på lite nya glasögon. Passa jag i dom här? Svara ärligt. Ignorera lapparna.





    Inte med glasögonen. Men ni såg väl på första?


    hahaha, var bara tvungen. Kolla Felicias ansikte! ;o  (sorry felicia;))

    Cause I can't let go.

    Har ingen bra dag idag. Jag är på dåligt humör. Varför vet jag nog, men det får inte ni ta del av. Kom precis hem från gymmet. Fick bara mer ont i knät. Smart som jag är prövade jag springa på löpbandet för att testa mitt knä. Smart girl. Jävlat inte. Så allt bara skiter sig, men jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre. Betydligt bättre.

    Snart flyttar vi. Nästa tisdag är det dags. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Ibland längtar jag som bara den, men ibland får jag ångest. Idag känner jag: ångest. Imorgon kanske whiiiiii?

    Hehe, återstår att se. Godnatt allihopa.

    I'm a mess and it starts to show.

    Np gick helt okej faktiskt. Var klar en timme tidigt, tog faktiskt inte så lång tid. Har just tittat igenom posten och nu har jag äntligen fått clipsen, whiii! Ikväll ska jag plugga och träna, annars inget speciellt. Har inget mer att berätta.






    Hejdå.

    Made in Sweden.

    Sitter och ser "Made in Sweden". Janet och Kim är riktigt bra. Plugg blev det inte mycket av, men glosorna är inlärda och redo att skrivas ner på papper imorgon. Ska försöka göra en tidig kväll pga Nationella provet imorgon - skrivning 160 min. Jag hoppas det kommer gå bra och att min hjärna orkar hela tiden ut. Avslutar med Janets låt nedanför.



    Godnatt.

    Hear you me my friends.

    Kom precis hem från gymmet. Gick väl bra, men inte lika kul att göra rehabövningar istället för vanliga. Känner mig så dålig.. Nu ska jag iaf sätta igång med plugget. Kul? Nej. 

    Hejs.

    Djurplågeri.


    Fyfan, vilken video. Hur kan man göra sådär mot djuren. Jävla människor.
     Klarade inte av att se hela. Började må illa.


    Skolan lika med usch.

    Kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen kändes lång idag, och inte för att nämna imorgon. Den dagen kommer bli lång. Ska försöka få i min nå mat nu, sedan göra engelskaglosorna. Har träning 16.30 på gymmet så hinner göra något mot kvällen också.

    Idag hade jag inte roligt att berätta, bara att jag saknar då det var "vi 6". Ni vet vilka.
    Hejdå.

    Coldplay - Fix you.

    En perfekt sovlåt med fantastisk text.

    Födelsedagsfika.

    Kvällen blev lyckad. Riktigt rolig och gott åt vi. Jag är helt uppsvälld av allt fika. Och föressten, tack för presenterna mina underbara vänner! :) Ikväll har vi suttit och pratat gamla minnen, teveprogram osv. Samt tagit lite "modellbilder" på Elin och lite andra som inte kommer att visas. Haha!

    Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa min bok. "Fånge i natt och dimma" heter den. Handlar om en norsk man som blir satt i ett koncentrationsläger i Tyskland under andra världskriget. Ganska intressant.












    Lisa, jag. Marie, Elin och Linnea :)

    Sovgott.

    Tisdag.

    Ja, nationella gick inte så bra idag. Hoppas jag klarade ett g iaf. Har nyss kommit hem och Lars är påväg hit. Ikväll blir det fika och prat. Riktigt roligt.

    Nu måste jag sätta igång och baka negerbollar till Elin :) Hejdå.

    NP.

    Okej, det blev ett inlägg till för jag kan inte sova. Imorgon har vi nationella prov i svenska. Känner inte taggen för det 08.30 på morgon. Sen på torsdag också, 160 min i sträck att skriva. Gah. Hoppas det går bra, annars somnar jag säkert på stolen. 

    Önskar mig själv lycka till imorgon. Sovgott!

    Ursäkta mig.

    Förlåt för min dåliga uppdatering. Jag har bara inte orkat. Lördagen var otroligt rolig. Lisa vann bowlingen och jag kom tvåa. Yey! Och igår, söndag, efter jag hade kommit hem la jag mig direkt i soffan och nötte one tree hill. För er/du som vill veta så har jag sett klart alla avsnitt i boxen/boxarna nu. Så säsong 5 skulle inte vara helt fel. Haha. (vet att mamma läser).

    Idag har det varit en ganska lugn skoldag och efter den har jag varit och tränat. Efter träning kom pappa och hämtade mig och vi for och handlade lite. Ska ha kalas imorgon för mina vänner så var tvungen att baka lite :) Simon kom och hjälpte mig, och pluggade gjorde vi också. Nu har han nyss farit hem och jag ska slänga mig i duschen, sedan blir det prison break.


    I lördags.



     

    Från idag.





    Godnatt allihopa, lär inte skriva något mer i dag.

    RSS 2.0