Congratulations.

Grattis Viktor Nilsson sexton år :-) Ville bara säga det snabbt, så där ja.

Har haft två prov idag. Gick bra. Som Eva sa till mig "Du måste våga tro på dig själv". Lättare sagt än gjort. Sen glömmer jag självklart min mobil i hennes mobillåda pga. stress till bussen. For tillbaka med mamma sen, en bussresa åt fanders där ;-) Har hämtat mina brills också. Får som sagt inte ha på mig några linser imorgon, så tur dom finns till hands då.

Felicia gör om min design nu. Hehe, Felicia är bäst. Hejdå :-)


Viva La Vida.

Var och röntga knät idag. Gick bra. For tillbaka till skolan efter det en stund och sen till farmor och farfar och åt palt. Riktigt gott. Hade tänkt att plugga också, vilket inte gick så bra. Tog på mig träningskläderna och for till gymmet istället :-)

Fick besked om vilken tid jag ska till sjukhuset på onsdag, 07.00. Även fast operationen kanske inte är förens 10. Drygt. Vill bara få de överstökat. Felicia, bäst att du önskar mig lycka till! ;-) Godnatt.

Match.

Idag hade mitt lag match på heden mot Norrsken. Vi (jag spelade dock inte) vann med 2-0 :-) Dom fick verkligen kämpa i detta snöväder. Såg kallt och blött ut, brrr. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, ska snart börja plugga till alla mina prov jag har i veckan. Med de muntliga nationella blir de fem stycken :-) Hehe. Kul liv. 

Ikväll ska jag klippa min återkommande kund Jim. Sen se film med en (fråga mig varför Felicia). Nu ska jag gå och städa, Pussciao! :-)


Ingen rubrik.

Jag, Felicia, Elle & Issan hade lite att göra så Jim Er kom och skjutsade oss till Bodsjön. Där var de massa folk, och kul att träffa vissa :-) (tog inga bilder för att det var så mörkt och min kamerna suger) Kom alldeles nyss hem och ska försöka göra en tidig kväll. Vill ta vara på sista helgdagen och ska hinna med mycket. Godnatt.


Tell me, why?

Vaknade kring halv ett idag. Låg kvar i sängen och såg lite teve tills jag slutligen klev upp. Gick ner och åt, tog en promenad till farmor och farfar. Kom nyss hem därifrån och ska nu hoppa i duschen och skynda mig iväg till Fellangirl. Blir middag där ikväll med henne, Elle och Isabel. Enjoy life, Bye.

Higher.

Ville bara säga att kvällen blev väldigt bra. Lyckad. Godnatt.


They didn't even make a sound.

Äntligen helg! Kring halv 6 kom min kära moderkaka hem från stockholm. Fick mig en kofta och lite choklad :-)

Just nu är jag med Lisa och vi ska snart ta en promenad ner till preem. Ikväll ska vi vara med Marcus, Jerker och Patrik. Blir en myskväll med film, godis och prat :-) Hejdå.


Top Model.

Sitter och ser Top Model just nu, samtidigt som jag är så glad att jag fått tid för operationen :-) Längtar som fan till att spela igen! Bara att kunna springa igen utan att ha ont. Usch så härligt :-)

Imorgon har vi tyskaprov. Så ikväll blir det enbart plugg till det och även att bestämma kläder för morgondagens fotografering. Ska inte ha några speciella, men känns skönt att ha gjort bort det. Så kommer nog inte skriva något mer inlägg vilket jag inte tror någon har emot. Tjaoo.


Let's play.

Dina nära. De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.

It's not supposed to hurt this way.

Nationella gick väl inte så bra. För att svara på Felicias fråga så skrev jag om min gymnasiumval :-) Kring tjugo i ett kom farfar och skjutsade hem mig, Lisa och Elin till Lisa. Vi hade våran lektion där. Riktigt skönt med en tidig dag.

Nu har jag nyss kommit hem från Lisa. Stannade och åt där för vi skulle plugga tyska. Ska iväg på gymmet strax, vill kunna spela direkt efter operationen ju :-) :-) :-) Whi. Hehe. Aja, hejdå.

A bum like you.

Kom hem från krokodil för ett tag sen. Har varit där med musikgruppen och sett något, som har med musik att göra iallafall. Hade tänkt plugga ikväll men icket. Ska snart tvätta håret, sen lägga mig och ladda för nationella i engelska imorgon :-( Mbaa. Tjao.

Daddy cool.

Sitter just nu på pappas jobb. Han var tvungen att skicka iväg något mejl, så jag tog mig friheten att slå mig ner i hans kontor. Måste bara säga att dansföreställingen inte var bra. Okej, dom var ju duktiga, men absolut inte min smak.
Efter dansen gick jag med Anna och Linnea ett tag på stan och sen for jag till ortopeden. Blir operation om någon vecka, vet inte när precis. Det var en bra nyhet iallafall. Kunde tagit längre tid.

Idag fick vi tillbaka so-provet. Jag är grymt nöjd, fick det betyg jag ville ha :-) Och ja, nu ska vi nog fara hem och göra nå middag. Hejdå ;-)

Tom Petty - Free Falling.


He's a bad boy.

Måndag avklarad. Bara fyra skoldagar kvar då. Imorgon slutar vi egentligen klockan tolv, men då ska vi se någon dansföreställning så vi slutar inte förens två :-( Aja, kan vara roligt att se. Efter det stannar jag nog i stan ett tag, ska nämligen till en ortoped kvar i tre. Jag är lite nervös. Hoppas på bra nyheter.

Nu ska jag ta mig en skön dusch och sedan plugga :-) Hejdå.

Underbara väder.

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde. Felicia, Matte, Jens, Jens och Adam ville att jag skulle följa och köra skoter. Jag gick med på det efter lite övertalning, men det blev ändå inget för mig. Vet inte vad som hände egentligen. Så jag tog på mig lite kläder och tog mig en riktigt lång promenad på två timmar :-) Riktigt härligt i det här underbara vädret.

För övrigt blev gårdagen mycket trevlig. Vi spelade spel och prata, och nu ska jag iväg och skriva teoriprovet för skoter. Har inte pluggat på de, så får se hur det går :-)








Snygglinneas bilder ;-)

Updt: Klarade provet galant, bara invänta kortet nu :-) Peace!

Skoterkurs.

Imorse klev jag upp klockan 7 mot min vilja. For iväg till fotbollshallen för att sitta på en stol i 4 timmar. Och lyssna. Klockan 12 gjorde vi uppkörningen, som gick super! Inte svårt.

Nu har jag och Felicia nyss kommit hem från en härlig promenad. Ska alldeles strax äta, och som det ser ut nu ska jag och några till Marie ikväll. Tjaooo :-)

Myskväll.

Efter skoterkursen satt Fellan och väntade på mig i min säng ;-) Vi tände ljus och tog på oss bikinisarna och la oss i badet. Riktigt mysigt. Vi hade även gjort morötter och dipp, samt lite popcorn.

Nu sitter vi nyduschade i sängen och ska alldeles strax sova. Jag ska upp klockan sju imorgon för skoterkursen medans Felicia ska ligga kvar och snarka. Hehe, bitch.
Guten nacht alle menchen, peace! B-)

Fredag.

Äntligen är so:n bortgjord! Livet känns lättare för stunden. För övrigt så är Aerosmith grym.




Snart helg.

Oj vad jag har pluggat idag. Men eftersom min hjärna är trög så känns det inte som jag har lärt mig något mer.  Vi får se hur de går imorgon. Annars idag fick vi reda på nationella provet i engelska, blev ändå gode nöjd. Fick vg+ :-) Hade förväntat mig ett g så lite kul faktiskt. Känns som att allt är jobbigt just nu, hela tiden prov och läxor.

Tråkiga inlägg, men blir nog bättre till helgen. Imorgon ska jag och Elin gå skoterkurs och sen på kvällen ska jag och älsklingsfelicia bada, göra facemask och sen sover hon nog hos mig :-) Blir riktigt mysigt. Nu ska jag bege mig till das Buch. Auf Wiedersehen ;-)


(rebeccas bild) Gillar den stenhårt. Världens bästa Felicia ju :-) 

How long have I been in this storm?

Gah, orkar inte med skolan. Har blivit många klagoinlägg om den nu, men känner att det måste ur mig. Idag hade jag och Lisa redovisning för sjuorna. Det gick faktiskt hyffsat bra, men hatar att redovisa.

Efter skolan tog jag en liten paus och såg teve, och därefter gick jag till gymmet. Var inte där så länge, utan gick till Ljungskolan sen och tittade när fotbollslaget körde beeptest.

Nu ska jag strax ta mig en snabbdusch, sen när pappa kommer hem ska han förhöra mig på alla frågor. Och ja, vi får se hur de går. Godnatt.


Be my mirror, my sword and shield.

Pfheew. Trött är jag. Har hunnit med mycket idag. Blir nog ingen tidig kväll som planerat. På gymmet cyklade jag ca 1.2 mil i högt tempo, sen styrke. Jag vet inte varifrån all min kraft kom. Känns iallafall bra :-) Imorgon kommer jag inte ha tid att skriva något inlägg (kanske). Efter skolan ska jag och träna igen och sedan plugg resten.
So:n till fredag, måste göras. Godnatt allihopa.

Skolan suger.

Idag hade vi matteprov. Vet redan slarvfel, så det gick inte så bra. Efter skolan följde jag med Elin och Linnea till stan. Vi åt mat och shoppade. Vi hade riktigt trevligt måste jag säga :-) Nu har jag nyss gått igenom alla frågor i so:n och ska bege mig till gymmet så fort jag kan. Vill göra en tidig kväll, men får se hur de blir med den saken.
Vi hörs, hejdå :-)

Ständigt pluggande.

Hatar plugg. Är så less. Pratade med en person idag, gamla minnen dök upp av denna låt.



Lifehouse - Storm.

Hehehe.

Ingen vettig rubrik som ni ser. Men så söt Felicia är, tack för inlägget sötis :-)

Nu har jag suttit och pluggat lite so. Känner att jag kan (lite) mer än tidigare iallafall. Kvällen kommer bestå av plugg, ska gå igenom lite mattetal till provet imorgon. Kan ju bara berätta att det kommer gå skit på provet! Är inte alls förberedd känner jag. Så nu ska jag bege mig till boken och bo bredvid den resten av kvällen.

Bild från Lördag.

(Annas bild) Jag, Krille, Zakke, Patrik och Ante. Och Andrea syns lite :-)

Hejdå ;-)

du är bäst/ felicia

När motvind blåser och regnet piskar,
luta dig tillbaka och hör när jag viskar:
För mej är du solsken, värme och glöd.
Jag är din vän från idag till min död.



Söndag.

Dessa söndagar alltså. Tycker inte om dom. Idag är det i och för sig bra väder, but still. Har precis vaknat, jag ska strax gå ner och ta mig något att äta. Jag är hungrig.
Och Felicia, krya på dig!

Godnatt.

Efter jag hade ätit och städat rummet kom Krille, Patrik, Ante och Zakke hit. Vi såg melodifestivalen och jag fattar inte hur den där låten kunde vinna. Vi var helt förstörda. Anna, Andrea, Linnea och Ellen hälsade också på lite senare :-) Hade en trevlig kväll förutom lite saker jag inte ska ta upp nu. Jävligt onödigt iaf. Nu är klockan 03.34 och jag borde sova. Så godnatt.


God dag.

Ja, som sagt var det riktigt roligt igår hos Johan. Inte för att vi gjorde något speciellt, men umgänget ger jag en tummen upp för :-) Nu funderar jag på att ta mig en dusch, sen ska jag städa mitt rum lite och ikväll blir det att se melodifestivalen med några.
Jag och Krille ska ringa och rösta! ;-) 

Ha en bra kväll! Ciao.


Fredag/Lördag.

Kom alldeles nyss hem. Har varit hos Johan ikväll med folk. Vi har tagit det lugnt och inte så mycket mer. Nu ska jag slå på teven och sedan somna in och drömma något trevligt :-) Godnatt.

Kåbdalis.

Kom alldeles nyss hem från Kåbdalis. Har pimplat (som jag inte ville) och varit med lite vänner. Till en början var det jättefint väder, men sedan drog molnen in. Dagen har ändå varit hyffsad. "Snodde" en fisk av Leo. Den blev min :-)

Ikväll ska jag plugga. Andra världskriget. Wish me good luck! Hejdå.

En helt vanlig dag.

Provet idag gick väl inte så jättebra. Gjorde två slarvfel som jag egentligen kan.
Det är bra att vara efterklok. Har precis kommit ur duschen och ska snart packa lite till imorgon. Skolan har friluftsdag, så jag åker iväg till Kåbdalis med vännerna. Otur att jag inte kan åka något i backen, får sitta och pimpla med mina andra vänner istället :-)

Vi hörs, hejdå :-)

Någonting.

Vad heter du? Frida Roslin
I mellannamn då? Elisabeth
Dina smeknamn? Inget.
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder.
Antal kuddar i sängen? 4.
Är du allergisk mot något? Pälsdjur.
Har du haft sex idag? Nepp.
Nästa mål i ditt liv? Att uppnå det jag vill.
Hur svarar du i mobilen? "Hallå"/"Hej".
Vem ringde du senast? Mamma.


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng:
Jag, annars Felicia.
Såg dig gråta: Pappa.
Fick dig att gråta: Nämner inget namn.
Du gick på bio med: Felicia och Elin.
Du gick på stan med: Mamma.
Skickade ett sms åt dig: Erik.
Sa att du var söt: Martin.


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja, det har jag.
Bråkat med ditt husdjur? Nej.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Jo, men inte något galet. Utan hemskt.


SAKER
Tar du droger? Nej, aldrig.
Vem är din bästa vän? Felicia :-)
Vad är du mest rädd för? Mörkret, att vara ensam.
Vilka kläder sover du i? Trosor, eller t-shirt också.
Vart vill du gifta dig? I en kyrka på vintern.
Vad hatar du verkligen? Att känna såhär.
Har du varit kär? Jo, är fortfarande :(
Gillar du att ha folk omkring dig? Jo.
Några piercings/tatueringar? Naveln.
Vill du gifta dig? Japp.
Vill du ha barn? Absolut.


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Japp.
Köpt någonting? Jo.
Varit sjuk? Jo.
Sagt "jag älskar dig"? Nej.
Velat säga till en person att du älskar den? Jo.
Träffat nån ny person? Nej.
Saknat någon? Jo, verkligen.
Kramat någon? Nej.
Kysst någon? Nej.


SENASTE
Låt du hörde: E.M.D. - I Lied.
Film du såg: Beck.
Sak du stal: Har aldrig stulit.
Mat du åt: Plättar.
Människa du slog: Slåss inte.
Stora bussresan? Hm, ingen typ. Kanske timrå med laget 2006.
Långa telefonsamtal: Med Felicia.
Dusch: Idag.

Godnatt.


Just a little thing.

Vill bara säga till mina vänner att ni är så himla bra :-)


Vill ha sommar.


På stugan (felicias bild)


Genetik.

Missade provet idag eftersom jag inte var på skolan. Mådde inge bra idag heller, men imorgon. Då jag vaknade promenerade jag ner på ica och handlade frukost och saker till middagen. Efter det har jag pluggat som mest och nu har jag en liten paus. Ikväll blir det kanske att gå en liten promenad, känner att jag måste röra på mig. Önska mig lycka till på provet imorgon (som jag nog kommer få göra). Heydå :-)

Orkeslös.

Klockan är nu 23.06. Ska alldeles strax krypa ner under täcket plugga. Får se om det blir skola imorgon också, känner mig inte så pigg än. Det kryper i kroppen och jag vet inte vad jag ska göra. Försöker avvänja mig från nässpray också, vilket är ett helvete. Måste härda nu en sista natt så kan jag nog andas någorlunda imorgon. Inget fusk här inte.


Jag saknar Felicia.

Godnatt.

Don't you know?

Vågar knappt sova längre, jag är rädd för att drömma. Mardrömmarna blir sanning.


2 cool 4 school.

Imorse mådde jag inge bra då jag vaknade, kan bero på min sömnbrist men iallafall. Så det blev ingen skola för mig. Så jag sov till elva och sen har jag läst igenom alla sidor i biologiboken. Har även hunnit packa ur diskmaskinen och lite smågrejer. Nu ska jag försöka ta tag i dammsugningen på övervåningen, annars kommer min kära syster halshugga mig :-) Bye!


Ryan Sheckler.

Har suttit och sett Life Of Ryan på MTV idag. Tror jag har en liten crush i han.
Han är riktigt, riktigt snygg! ;-)





























Var bara något jag var tvungen att kläcka ur mig. Nu ska jag lägga mig och se de inspelade avsnitten av han. Godnatt!

Söndag, igen.

Ja, angående det förra inlägget så skrevs det inte av mig :-) Kanske ändå är något som stämmer men iallafall. Men igår så gjorde vi inte så mycket, lejda oss tills några kom och hämta oss. Vi kom hem till Elin kring 1, halv 2 och jag och Linnea sov över dära. Imorse hann vi (jag&elin) med lite plugg och nu är jag hemma och ska strax iväg till gymmet med papi.

 



Hejdå.

Bekännelser.

jag är en tönt.

Vi lever för sommaren.

Snart kommer Linnea och Elin hit. Vad som händer ikväll är inte bestämt. Blir nog att vara med någon iallafall :-) Är på bra humör idag så hoppas det blir något roligt. Sista kvällen nu innan skolan typ så. Ha en bra kväll, tjao.

Single Ladies.

En kille som dansar beyonces dans i single ladies ;-)

Linnea&Elin, kolla 2.45 ;-)

It tears me up to see you.

Kom nyss hem från Elin. Vi sov till klockan 12 idag, vilket är mitt rekord denna vecka :-) Var även på Ica och handlade lite grejer åt mamma. Ska alldeles strax iväg och träna, sen ikväll ska jag vara med Linnea och Elin. Får se om det blir att vara med A. Eller vad säger du Elin? ;-) Haha. Vi hörs. Hej!

Godnatt.

Sitter hos Elin nu, ska sova hära. Kvällen spenderades hos Ville med lite folk. Och ja, nu ska vi sova. Godnatt.

Fotboll.

Såja, nu är jag hemma. Glasögonen fanns inte inne nu. Så ska dit på måndag och titta :-) Köpte mig även två baslinnen på Gina, ett svart och vitt. Och lite mer underkläder och ett par tights. Nu ska jag kila ner och städa nedervåningen, får hundra spänn för det (y) Lätt värt! Ikväll ska jag och se mitt lag spela domarcupen på Norrmalmia. Kan inte vara med själv för mitt knä, så det blir en åskådarplats för mig. 

Vi hörs, hejdå :-)

God morgon.

Nu har jag nyss vaknat. Har hunnit ansöka om sommarjobb på piteå kommun också. Känns bra att vara ute i tid! Snart ska jag gå ner och äta frukost och sedan bär det av till stan. Ska äntligen fara och beställa glasögonen jag vill ha. Mina andra är så grymt fula. Jag har aldrig använt dom utanför mitt hus ens, så får se om de här blir bättre! (y)

Bye.

Damaged.

Kvällen blev väldigt lyckad. Bowlingen gick ändå bra, fast Lisa vann över mig med 8 poäng.. Haha. På nodo tog vi oss en fika, sen prata vi och bara myste. Tänkte lägga upp bilder som är lånade av Lisa :-)






Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och se Two and a half men :-) Godnatt.

Reslutatet.

Såhär blev håret. Inte så stor skillnad.



Ser lite risigt ut, men ja.

Nu ska jag börja göra mig klar för kvällen. Hejdå.

Simple Plan - Perfect world.

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You'd still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all

I don't know what I should do now
I don't know where I should go
I'm still here waiting for you
I'm lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can't let you go.

It's almost like you were never here.

Har inte mycket att berätta. Lyssnar på musik som Felicia tipsat mig om.

Morgon.

Vaknade just, det var skönt att sova länge idag. Snart ska jag gå ner och äta frukost, sen vet jag inte vad som händer. Ska nog plugga lite och invänta kvällen. Tror det blev att Jag, Lisa, Linnea och Elin (?) ska och bowla och sen fika på nodo :-) Måste nog skicka iväg ett sms till Linnea och höra.

Ha en bra dag, pusshey.


I never could've seen this coming.

Är dålig på att uppdatera, men jag hinner aldrig. Igår sov jag hos Felicia och kring två idag var jag hos läkaren. Jag kollade knät om jag skulle få en remiss. Och det fick jag (y). Nu är det bara att vänta på röntgen, som dock kommer ta länge att få en tid. Har även varit hos Lisa och pluggat och sedan for vi på träning. Vi hade tester idag, för att se om vi hade förbättrat oss. Och ja, alla hade det vilket är roligt :-)

Nu håller jag på att göra slingor, får se hur resultatet blir. Ser inte lovande ut.. Kanske blir en randig apelsin eller så.
En påse på huvudet kommer nog att behövas. Tjao.


Staden.

Har varit i stan med Linnea och Felicia idag. Jag fyndade mig lite nya saker som hårfärg, myströja och underkläder :-) Så nu efter maten ska jag och syster iväg och sola, sen ska jag färga håret. Därefter fick jag förfrågan om att vara med Felicia, Sofie och Pernilla. Så ja, vi får se hur det blir :-)
Hejdå.

The simple art.

Har varit med Felicia idag. Vi har sett "Narnia, Prins Caspian". Den var faktiskt bra. Vanligtvis brukar inte tvåor av filmer vara så bra, men det här var ett undantag!:-)

Iallafall for jag och träna kring halv 6, och sen kom Lisa förbi och jag har klippt henne. Blev inte så stor skillnad, men fräschare. Och nu sitter jag och ser "Two and a half men" och ska nog snart lägga mig och läsa.
Hejdå.


Sportlov.

Grymt skönt med lov! Hade tänkt sova längre än nio idag men det gick inte. Har kanske blivit en morgonmänniska nu? Haha skulle isf vara för bra för att vara sant. Ligger i sängen nu och funderar på att slå på ett avsnitt vänner, känner ingen stress att göra något speciellt precis. Ska nog mest bara ta det lugnt idag.

Ciao.

Hemma.

Nu har jag nyss kommit hem. Vi har haft det roligt och mysigt i helgen. Har kört skoter, skidor och sånt. Mattias, Lisa, Jonas, Marcus, Jens, Viktor var där också. Så vi har varit några stycken :)

Ikväll ska jag, Elin och Felicia och se "Män som hatar kvinnor" på bio. Och sen har jag inte så mycket mer att säga.


Jag&Emma.


På Frasses.


Grillning.


Försök till eld ;>


Mitt och Elins ;>


Emma.




Jag och Elin.


Jag och Lisa.


Riktigt härligt.


:)

Alla bilder är Elins.

Nu ska jag gå och ta mig en dusch! Hejdå.

RSS 2.0