Lördagkväll.

Har varit på gymmet idag och gjort mina övningar som Thomson bad mig att göra. Ikväll ska jag, Lisa, Elin och Linnea först och äta i stan, sedan blir det bowling! Riktigt roligt, det var så längesen sist. Därefter far vi hem till Linnea och har en liten spa-kväll. Kvällen kommer bli superrolig (y) .

Ni får tyvärr inga bilder från kvällen senare. Kanske imorgon om jag har tid :)
Ha en bra kväll, det ska jag ha. Hejsvejs!


Froda Roslin

Nu har vi kommit på varför jag inte var registrerad på drogfri exit under pdol i somras. Här nere finner ni svaret ;)



Detta är mitt nya jag. Godnatt ;)


Ohja tjalala.

Hittade inte på något vitsigare att döpa rubriken till. Jag sitter vid matbordet nu med min mamma, pappa och min ärthjärna till syster. Lars har farit hem för ett tag sen, träning ofc. Idag har jag även varit på stan. Inhandlade mig en kofta, och en "klänning". Ni får tyvärr inga bilder av dom, men två från skolan iallafall och en då jag busade med min kisse:)







Nu ska jag sätta mig ner framför tv, och se min one tree hill box jag fick igår :)
Hejdå.

Happy birthday to me.

Fyller som sagt år idag. Dock nästan inget kvar av dagen men har inte haft tid att skriva. Har fått mig lite smått och gott idag av alla släktingar och pojkvän :)  Tack!

Kom nyss hem från öjebyn. Jag och Felicia har varit och sett handboll, div 3 herrar, norrfjärden mot öjebyn. Vinst till norrfjärden (y). Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för sängen. Godkväll.


Beyoncé - Single Ladies.

Gillar verkligen låten, och dansen ;)

A superhuman heart beats in me.

Skolan-gymmet-duschen-plugg och här sitter jag nu. Har varit en lång dag, kommer kännas så skönt att lägga mig under täcket och drömma mig bort. Dessutom är det min födelsedag imorgon! De ni. F16, yey! He he. 



Nu ska jag fortsätta plugga lite tyska. 
Godkväll. Puss. 

I got my angel now.

Gah, vad trött jag är. Har sovit ett tag då jag kom hem från skolan. Dessutom mår jag illa också, vet inte varför. Men jag tror inte någon vill höra på då jag klagar. Ska iallafall med Lisa på gymmet senare, och därefter hem och sova.
Ursäkta för mina tråkiga inlägg, är på sånt humör bara. Typ.

Hejdå.


Star.

Idag efter skolan tog jag och Elin bussen in till stan. Har lagt undan ett par svarta chinos och ett par mörkblåa jeans-leggings. Hade inte plånboken med mig så får vänta till imorgon helt enkelt. Efter stan for jag, Marie, Emma och Elin på gymmet. Behövs, men suger då man inte kan träna benen.

Nu har jag just skickat iväg ergonomiarbetet till våran idrottslärare. Tänker ta en riktigt varm dusch och sedan lägga mig och se Grey's Anatomy. Godnatt gott folk.





















Äntligen.

YES! Nu är jag färdig med arbetet. Det tog sin tid, och bra blev det inte heller. Men jag nöjer mig med det eftersom jag är helt slut. Fyfan för skolan. Nu ska jag slänga mig i soffan och bara vila. Blir ingen träning idag heller, pappa säger att jag måste vila en vecka till? Men nejnej, jag tänker inte.
Nu ska jag lämna datorn efter 4 timmar, hejdå säger jag med lättnad.

Söndag.

Hatar denna dag alltså. Speciellt då man måste göra ett helt arbete till imorgon. För smart som jag är har jag glömt bort det till idag. Smart girl? Nej. Så bara att sätta sig ner i någon timme och plugga.
Önska mig lycka till, hejdå.

Lördag.

Idag vaknade jag 13.15. Inte bra av mig. Slog på en film och here I am now. Klockan är 16.26 och jag har tvingat mig själv att fara och träna. Eller, jag vill ju. Sen ikväll ska jag till Felicia. Vi ska vara med Jim Eriksson och någon av hans kompisar. 
Ha en bra kväll, ciao. 

Fotboll.

 Ikväll har jag varit och kollat på fotboll. Domarcupen. Piteå vann förstås, det förstod man innan. Men storfors kom faktiskt 3a. Inte dåligt.
Nu ska jag pallra mig i säng och imorgon får jag äntligen träna. Dock bara överkroppen på gymmet, bättre än inget.
Godnatt.

Ett år idag älskling. Jag älskar dig.

Godnatt.

Nu far jag iväg till Lars. Kommer därför inte skriva något mer inlägg för dagen.
Godnatt alla.


I can feel your halo.

Remember those walls I built,
Well baby they're tumbling down.
And they didn't even put up a fight,
they didn't even make a sound.
I found a way to let you in,
but I never really had a doubt.
Standing in the light of your halo,
I got my angel now.

One tree hill.

Jag älskar verkligen one tree hill. Blir totalt fängslad då jag ser det. Någon som känner likadant?
Har inget annat intressant att berätta än att det är fredag imorgon. Skönt med stora bokstäver!

Nu ska bege mig mot mina skolböcker, Hejdå.


Somebody's me.

Sitter och lejdar mig med Lars just nu. Helt oseriösa samtal som handlar om allt möjligt. Har spenderat mesta av kvällen med plugg och har även färgat mitt hår. Det blev nästan ingen skillnad, bara lite fräschare. Imorgon har vi våran sista sovmorgon för terminen. Nytt schema börjar gälla på måndag, så imorgon ska jag verkligen njuta av att börja 12.15.

Flytten närmar sig, tre och en halv vecka kvar bara. Får se om mina vänner (Felicia) hittar till min nya adress ;) Hehe. Ska dessutom och se Melodifestivalen i skellefteå dagen före. Vi har kollat vilka artister som ska uppträda, och inte är det ju världens roligaste. Dom som jag vet är; Måns Zelmerlöv, Markoolio.. Haha, dom enda (kanske roligaste) jag vet som ska uppträda iallafall.

Nu ska jag gå och göra något annat roligt istället för att ödsla min tid vid datorn. Ciaoo.


Ergonomi.

Ska försöka börja med mitt ergonomiarbete nu. Bättre att göra bort lite än att ha kvar allt till sista dagen. Blir ingen träning ikväll heller, men tror jag ska dit och prata med Thomson. Han kanske vet vad mitt knä har råkat ut för?

Skriver nog ett inlägg lite senare också. Hejdå :)

Plugg och åter plugg.

Nyduschad och fräsch sitter jag hära och ska snart fortsätta plugga lite. Fysik(!), inte mitt favoritämne precis. Vi har prov på fredag, fast man är två och två så det känns lite lugnande. Och för att informera er så är min fot inte vacker. Ser ut som att foten smälter ihop med benet. Har försökt ta en bra bild där det syns.


Jag tycker det är jätteäckligt. Var bara tvungen att visa. Min högra fot är frisk.

I'm never gonna shut you out.

Sitter och ser vänner nu. Den bästa komediserien enlig mig. Ikväll blir det att ta det lungt, plus en massa plugg. Skolan kan bara brinna upp eller nåt. Orkar inte med den. Så less.

Vi hörs kanske senare ikväll om jag tar en paus från pluggandet. Ciao.


I'm surrounded by your embrace.

It's like I've been awakened
Every rule I had you breaking.
The risk that I'm taking,
I'm never gonna shut you out.
Baby I can feel your halo.


DAGENS BÄSTA: Lars.
DAGENS MENING: Felicia säger: "jag kissar snart ner mig som dig din fullvuxna bebis".
DAGENS LEJDASTE: Felicia, helt klart.
DAGENS LÅT: Beyoncé - Halo.
DAGENS SÄMSTA: Min tidiga morgon.

Hej kryckan

Kom precis hem från Lars. For dit direkt efter skolan, eller iallafall mina två lektioner jag var på. Var på vårdcentralen imorse. Foten är stukad, och knät är skadat. Inget allvarligt, men måste vila nån vecka nu. Känns inte bra, men det kunde ha blivit värre. Jag kanske inte har berättat vad som har hänt. Men iallfall, igår på träningen landa jag snett med benet. Så knät tog värsta smällen, och min redan stukade fot vek sig.
Ja, nu vet ni.

Ikväll ska jag plugga, är tvungen att göra om mina tyskaglosor som jag aldrig tränade på. Fick bara 9/15, så det är inte godkänt enligt min lärare. Och ja, nu kom maten fram på bordet.
 Vi hörs, hejdå.

Beyoncé - Halo

Börjar lyssna mer och mer på Beyoncé. Har alltid tyckt hon har varit grym, och nu måste jag börja lära mig lite av hennes nya låtar tills konserten. Klicka här så får ni höra en jättebra låt.

Vet inte varför jag är uppe den här tiden. Vaknade 06.45 och jag börjar inte förens 10.35. Ska också kanske till vårdcentralen idag, eller lasarettet? Jag vet inte. Kan inte röra mina tår, fan.

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

Barkhelvete

Är klantig som vanligt. Orkar inte berätta vad jag gjort nu, berättar imorgon. Är så arg. 
Nu ska jag sova. Sweet dreams!

Godmorgon

Vaknade nyss. Kvällen igår blev bra, mat, godis och mycket prat.
Nu idag är det söndag. Ska iväg klockan fyra till farmor&farfar och äta palt, sen träning. ÅhnejSkola imorgon. En hel vecka, bestående av plugg kvar tills helgen kommer igen. Är less.

Tråkigt inlägg. Hejdå.

Stockholmsresa

Japp, har äntligen övertalat mamma om en resa till stockholm. Vi far den 13 maj och ska bo hos Cattis (mammas kompis). Det blir en hel del shopping + konsert i Globen. Beyoncé.
En grym sångerska.

Ikväll blir det middag hos hos Elle med hon, Felicia och Marie. Säkert annat också, får se vad dom har planerat. Nu ska jag strax iväg på gymmet, vi hörs.
Hejdå.



Natten är ung

Mössa och bikini - killarna hade badshorts ofc - var det vi tog på oss innan badet. Det var iskallt ute, men det 37 grader varma vattnet gjorde det hela mycket bättre. Helmysig kväll, helt klart! Sitter här nyduschad och ska snart he mig i säng och titta på vänner (<3). Imorgon kan jag sova hur länge jag vill. Hur skönt är inte det?

Godnatt alla.

Ljuva helg

Idag är det fredag och det innebär helg. Ikväll ska jag iväg på träning och sedan till Lisa. Ska nog bada jacuzzi där med henne, Marcus och Lars. Riktigt mysigt. Är -15 grader här, så det blir kallt eftersom den faktiskt står ute . Men hey, vi är norrlänningar!

Ha en bra kväll, pusshei.

High school

Jag är en sån där som blir lurad av amerikanska filmer/serier, och drömmer mig bort. Tänker att livet är precis som det är för dom jag ser på teverutan. Exempel; One tree hill. Hur roligt ser det inte ur med cheerleading, basket, gemenskapen osv? Allt bara är perfekt. Som sagt är det ju bara teve och livet är inte som i filmerna. Men det finns ändå, allt är inte påhittat. Tänk att få fara ett år och plugga i usa, känna hur det verkligen är på ett amerikanskt high school. Kanske min dröm skulle spricka, men inget jag skulle ångra. Den drömmen är ändå så långt borta. Har inte ekonomin för skolkostnaden där.

Men då jag gått ur gymnasium, vill jag fara till usa i ett år som au pair. Bo hos en familj, vara nanny åt barnet/n och se allt. Det är min dröm som jag tänker uppfylla. Inte drömmen med stort D kanske, men en dröm.

F, du med va?


Blahaha

Jag hade tänkt skriva något intressant här. Men vet ni, jag kommer inte ihåg vad det var. Jag kan väl lika gärna berätta att då jag frågade pappa om han ville följa. Då lät det såhär:

Jag: Vill du inte följa på gymmet idag?
Pappa: Nej, jag kom ju nyss hem.
Jag: Det spelar väl ingen roll? Du hinner ju nu.
Pappa: Nej, men jag har så fruktansvärt mycket träningsvärk.
Jag: Tillåt mig att skratta.
Pappa: Men mamma tycker redan att jag är så vältränad.
(Jag hör mamma skratta en bit från köket)
Han blir träffad och säger:
Vadå? Kolla då.
Vältränad, nej jag tror vi stryker det.

Humor det är humor, eller så inte. Intressantare blir det inte.
Ciaoo.

Take me away to a secret place

Förlåt för min dåliga uppdatering. Har inte orkat sätta mig ner vid datorn.

Iallafall så idag hade vi våran ledaruppgift idag på idrotten, vattengympa. Jag och Lisa är grymt nöjda! Våran idrottslärare gör alltid en bedömning som han tar upp efter passet. Vi fick bara positiva saker typ :) Nu funderar jag på att ta mig till gymmet och träna lite. Ska försöka få med mig pappa eftersom han har börjat träna lite smått nu (finally). Vet inte hur länge jag har tjatat på honom. Det enda jag har fått som svar är "Men jag ska, inte just nu bara. Efter jul lovar jag" eller "Jag ska, men har annat jag måste göra idag". Och senare hör jag någon som snarkar och hittar honom i min soffa med en tidning på magen.
Dagens pappor..



De senate inläggen har blivit lite långa. Beror nog på min dåliga uppdatering.
Hejdå allihopa.

Strömbacka

Idag har vi (alla nior i piteå) varit på strömbacka för att kolla in olika program, inför gymnasiumvalet i februari. Jag tänker välja omvårdnads som andrahandsval eftersom jag ska söka frisör i skellefteå och luleå. Jag hoppas jag kommer in, men det är väldigt höga intagningspoäng. Ska verkligen försöka plugga mer denna termin, för min egen skull. Annars kommer jag bara ångra det. Någon mer som ska söka frisör?

Hejdå, vi hörs imorgon.

Carpe Diem

Har haft fysträning idag och nu kom jag nyss hem efter en promenad :) Känns riktigt bra, men mina ben är totalt utmattade. Nu sitter jag och försöker börja plugga, men jag orkar verkligen inte. Jag skjuter bara upp det hela tiden, vilket inte är bra. 25 glosor i tyska till imorgon. Kan ingen.
Imorgon ska jag och lisa bada för första gången i år ;) Vi ska och kolla till våran ledaruppgift så allt går som det är tänkt. Efter det har jag ingen aning om vad som händer, blir kanske att plugga och läsa. Vi måste läsa krigsböcker nu med skolan eftersom snart har vi prov om Världskrigen. Jag tycker ändå det är ganska intressant men bara det inte blir för mycket.
Aja, nu ska jag slänga mig i duschen. Hejdå.

Rolig söndag

Idag har det faktiskt varit en hyffsad bra söndag (?). Första gången jag tycker det typ. Hade träning halv nio, började med löpning och sedan träning inne. Just nu har jag en adrenalinkick typ, eller vad säger man? För jag känner att jag vill träna och träna och träna.. Vet inte varför. Kanske inte ut och springa, men träna t.ex på Step In, Star eller något sådant? Ett pass, yoga, kickboxning.. Ja vad som helst. Ingen som känner samma? Eller jag vet att Felicia är sugen, men hon vågar inte erkänna det ;) Skulle vara grymt roligt.

Imorgon börjar jag inte förens 10.35. Riktigt skönt. Känner ingen stress att sova nu heller, jag hinner. Efter skolan har vi träning med Thomson. Därefter ska jag ut och gå med Anna w. Blir roligt eftersom det inte är ofta jag är med henne.

Jag säger väl ändå godnatt, till er som ska sova :)

Super Trouper

FÖR 10 ÅR SEN,
1. var jag 5 år.
2. var simon min bästa vän.
3. hade jag en katt som hette nisse.

FÖR 5 ÅR SEN,
1. var allting bra.
2. gick jag i fyran.
3. gick jag ridning.

FÖR 3 ÅR SEN,
1. började jag högstadiet.
2. hade mitt fotbollslag mest framgång.
3. for jag till Kreta med familjen.

FÖR 2 ÅR SEN,

1. var jag med mitt lag i umeå på cup.
2. var jag singel,
3. fick jag nya vänner.

FÖR 1 ÅR SEN,

1. var jag mitt i trotsåldern.
2. blev jag tillsammans med lars.
3. tyckte jag att jag var stor.

FÖR ETT HALVÅR SEDAN,

1. spelade jag Gothia Cup.
2. var jag allmänt konstig.
3. var det sommar.

FÖR EN MÅNAD SEN,

1. längtade jag till julafton.
2. började jag tänka på gymnasium.
3. drack jag julmust.

IGÅR,

1. såg jag hockey.
2. var jag med lars och mina vänner.
3. var jag på dåligt humör.

IDAG,
1. har jag köpt en present.
2. har jag ätit strips.
3. är jag fortfarande tillsammans med lars.

IMORGON,

1. ska jag till skolan igen.
2. ska jag träna.
3. ska jag ut och gå med anna w.

Tidsfördriv

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset
4. Gör samma sak på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Annars skulle jag bara ligga och dega i sängen så det går bra :)


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag vet, det vart automatiskt x)

Vad är det första du säger när din bästa kompis blir påkörd av en buss?
Hehe


Vilket sms blev du mest berörd av?
<3<3<3<3<3<3<3


Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Godnatt älskling:)<3

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej, ingenting :) är du med nån?:)

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

Hejvännen:) Vad gör du?=)<3


I hope you forgive me

Blev hockey idag. Vinst till Piteå igen, great! Efter hockeyn gick jag och Linnea och åt på sunes med Jocke, Lunka och Mange. Sedan gick vi in till gallerian och jag köpte en present till Lars. Lite sent. + en kofta till mig från Vila.
Nu ska jag snart äta och sen invänta träningen. Jag skriver mer sen om jag orkar.










Lånade av Lisa & Linnea :)

Hejdå.

Lördagkväll

Sitter hos Linnea nu och ska alldeles strax hem. Jag har varit med henne, Lisa, Andrea, Lars och Viktor. Vi har spelat spel, ätit popcorn och pratat. En lugn kväll, perfekt för mig :)
Var även och såg hockey med Lisa idag. Piteå vann med 5-2 (y). Ska kanske och se i morgon med, om Linnea orkar följa vill säga ;)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Grattis älskling

Det är fredag och Lars fyller år idag. Jag hade tänkt fara och fika där, men nejnej. Jag har träning.
Vill verkligen inte ha träning fredagar, och klockan 19.00 - 20.30 också.
Sämsta tänkbara tiden man kan hitta. Hinner dit efter men..
Ska gå och byta om nu, vi hörs. Ha en rolig fredagkväll!


Skola

Jag är redan less skolan. Hade ändå sovmorgon till 12.15, sedan tre lektioner och sen slutade vi. Bara ett halvår kvar (y) yey! Är nyduschad just nu och ska snart försöka dra mig till sängen för att sova, jag känner verkligen taggen.
Någon mer än jag som vill ha sommarlov? Visste väl det.
Krya på dig Felicia! Pusshejdå.

Bilder från boda borg

Lånade av Elin :)


På Max.


Linnea och Lisa.


På väg upp.


Måste tillägga att det var en kämpig promenad.


Äntligen framme! :)


Linnea i oxen.

Dålig uppdatering

Vet. Har varit hos lars sen igår och sen träning. Jag har helt enkelt inte orkat. Idag startade vi hans (gamla) nintendo och spelade Mario. Oj, så roligt alltså! Det var evigheter sen jag spelade det. Säkert sju år sen.

Nu sitter jag i vårat mörka kök och lars har nyss farit. Skola imorgon, fan vad tråkigt. Tycker det är onödigt att vi bara har två skoldagar denna vecka också, lika bra att ha lov veckan ut. Eller hur? 

Nu ska jag gå och lägga mig i min renbäddade säng.
Godnatt.

Boda Borg

Idag drog jag och ett gäng iväg till Boda Borg i skellefteå. Vi har haft riktigt roligt!
Sitter och fryser, har varit och sett hockey med lisa.

Ska iväg till Lars nu, vi hörs.

Ingetliv.se

Har egentligen inget att berätta. Så hejdå.

Ingen rubrik

Vi förlorade mot Öjebyn på straffar. Tungt, men vinst sen mot Gammelgården. Yaey!

Var med Felicia och Elle igår. Sov sen hos Fellan och nu har jag nyss kommit hem. Får se ifall det blir träning för min del ikväll. Foten är uppsvullen som fan. Det kan Felicia intyga. Sen ikväll ska mina päron bort, och min syster ha fest med vänner här. Så jag måste flyga ut ur mitt bo och landa hos någon annan medans.

På tal om något helt annat, vi flyttar snart ju. Om en månad finns det inte många möbler kvar i detta hus. Flyttkartonger överallt, soppåsar med gamla saker, och panikfyllda föräldrar. Jag längtar verkligen inte till det, vill somna - sedan vakna då allt är klart. Vore inte det enkelt? :) Jo, men som sagt.. detta är real life. Ett måste just nu.

Nu ska jag sluta klaga och säga hejdå :)

Lördag

Hejhallå. Två matcher spelade, förlust med 1-0 i båda. Inte så jättedåligt ändå. Piteå väntar ikväll, laddar med mat nu. Jag lyckades också stuka foten, men inte så allvarligt. Kommer nog spela ändå :) Skriver mer ikväll.


00.07: Matchen mot Piteå förlorade vi med 7-0. Men vet ni hur nöjda vi är? Vi trodde att dom skulle vinna med minst tvåsiffrigt iallafall, så vi hade ett mål.. Eftersom Norrsken förlorade med 8-0 mot dom så kämpa vi för att hålla oss under det, vilket vi gjorde. Dom är trots allt ett allsvenskt lag, så inte är det farligt inte. Imorgon har vi match klockan 08.30 mot Öjebyn. Placeringsmatch/er.

Nu behöver jag sömn. Godnatt alla.

Läggdags

Mitt tredje inlägg idag. Har man tråkigt så har man.
Sitter och ser en romantisk komedi nu. "Om ödet får bestämma" heter den. Efter filmen ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan 08.00 imorgon. Bara börja tagga för match! Och vet ni, vi ska möta Piteå IF. Ni vet dom som har gått upp till allsvenskan? Tänk deras tempo i spelet. Vi är inte ens i närheten av den nivån. Vi får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Önska oss lycka till. Pussgodnatt.

Tråkfredag

Har inget att göra. Hittade dock lite bilder från halloweenmaskeraden i oktober, som jag då lovat att lägga upp. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig:)

DAGENS BÄSTA: Lars.
DAGENS LÅT: Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman.
DAGENS ROLIGASTE: Fotbollsträningen.

Här kommer dom.


Johnny och Ville.


Martin, Andrea och Linnea.


Jag och Lisa. Pink lady, Wilma (Flinta)


Fredrik, Kajsa och Maja. Vampyrer? ;>


Krille och en som jag inte minns namnet på ;s Blues Brothers.


Danne, Lars, Mange och Jocke. Pirat, något? riddare & Dr.Mugg ;)


Elle, Agnes, Madde, Malin, Frida och Rebecka.


Körde stolsleken.


Lars och Martin. Vet inte vem som kikar fram där ;p

Kanske inte så intressant. Men det är väl alltid roligt med lite bilder?

Hejdå.

Andra januari

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har nyss ätit en varmkorv och druckit lite cola:)
Imorgon kommer det bli fotboll för hela slanten. Det är nämligen Step In-cupen som gäller. Har tre matcher, sen ska jag också se det andra laget spela. Blir riktigt roligt. Ska försöka ta några bilder med min (dåliga) mobilkamera, eller så ber jag pappa ta.

Tänkte lägga upp några nyårsbilder här, som jag snott från mina vänner ;)


Middag med tjejerna.


Julia :)


Lite folk.


Lisas marcus :)


Didrik =)


Jag och bästlisa:)


Jag och lars. Efter tolvslaget:) (ursäkta mitt utseende)


Viktor och Martin vid tolvslaget =)


Lars och nåns arm.


Tråklisa som inte vill vara med och marcus=)


Vi som var kvar + lisa:)

Det var alla jag hade. Hejdå.

Och föressten, tack Sandra för den fina bloggdesignen :)


År 2009

Haft en bra nyårskväll? Jag hade det, bortsett från lite saker som jag inte nämner här. Vi var kanske kring 20 pers, men vid tolvslaget var vi enbart 7. Blev en perfekt avslutning! Öppnade en pommac, skålade för det nya året och tittade på alla vackra fyverkerier=)

Funderar på att fara och träna på gymmet nu. Tänkte börja med att vara hurtig första dagen på året:)
Vi ses, hejdå.


RSS 2.0